Дигитален нивелир ъгломер 360° с магнити

Цена:65.00лв

Добави към кошницата:
Нивелир с цифров инклиномер модел G0182105-JY4 позволява широк диапазон от измервания. С него можете да измервате различни повърхности – хоризонтални и вертикални, а също и всички ъгли в диапазон от 360 ˚ или разделени на четири квадранта от 90˚. Нивелирът има възможност да измерва както градусите на ъглите, така и наклона на хоризонтални и вертикални повърхности в градуси и милиметри.

Нивелирът с цифров ъгломер е оборудван с четири вградени мощни магнита и LCD дисплей за отчитане на измерванията, който, независимо от ъгъла на измерване остава винаги в изправено положение. Това създава допълнително удобство, особено когато измерването се извършва при неудобна за тялото позиция. Налична е функция Hold, осигуряваща запазване на направените измервания.

Дигитален нивелир/инклиномер позволява прецизно измерване в диапазон от 0 до 360˚ с допустимо отклонение от 0.1˚. Със същата точност, уредът измерва и наклон, като резултатите могат да се преобразуват в градуси и милиметри с точност до 100 мм/м. Захранва се от 2 x 1.5V AAA батерии с работен капацитет от 200 часа непрекъсната работа. Безпроблемната работа на измервателния уред е гарантирана при температурни амплитуди от 5 до 50˚С и при относителна влажност +/- 85%.

Цифров нивелир-ъгломер G0182105-JY4 позволява преобразуване на абсолютни и относителни стойности. Той може да бъде особено полезен в строително ремонтни дейности, а също и в мебелната промишленост, където свързването на елементи под прав ъгъл и точната позиция на хоризонтално и вертикално разположени детайли е постоянна необходимост.

Дисплеят на измервателния уред показва измерванията в различни мерни единици – градуси, проценти, милиметри, метри, инчове и футове. Както всички прецизни електронни уреди за измерване, и този нивелир с цифров инклиномер е снабден с функция за пестене на енергията. Той се изключва автоматично при неизползване за определен интервал от време. Това удължава допълнително работния живот на батерията и гарантира постоянната му готовност за работа.

Характеристики:

Резолюция : 0.1°
Точност : 0~90°≤0.1°; the rest ≤0.2°
Обхват : 4 x 90° (0~360°)
Работна консумация : < 100µA
Работна температура : 5~50°C
Работна влажност : ≤85% RH
Магнити: 4 бр.
Захранване: 2 x Батерии 1.5V AAA
Живот на батериите : >2000 часа
Размери: 41.5 x 5.0 x 2.0 cm (L x W x H)Комплекта включва:

1 x Дигитален нивелир с инклинометър
2 x 1.5V AAA батерии
Инструкция на английски
Стандартна кутия

Уредът се предлага в стандартна опаковка заедно с инструкции за работа и включени батерии.

  • Модел: G0182105-JY4


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 05 декември вторник, 2017.

Copyright © 2022 HobbyRC-BG Магазин. Powered by Hobbyrc-BG.com.